Home 5 Referencer

Referencer

Niklas Eg, Trek – Segafredo 

Jeg har været rigtig glad for Daniels og mit samarbejde, og der er ingen tvivl om, at Daniel har spillet en stor rolle i min udvikling. Ud fra både fysiologiske tests og observationer fra træning og løb, har Daniel altid været knivskarp til at udpege hvilke elementer og specifik træning, jeg har haft behov for, hvilket straks førte til, at jeg rykkede mig og kunne tage skridtet til World Tour. Daniel er en utrolig kompetent træner, og jeg har lært en masse af hans store teoretiske viden, forståelse af træning samt erfaring fra mangeårig karriere. Alt sammen noget der er guld værd for en ung rytter.

Niels-Jørgen Jensen, H50

Jeg har benyttet Daniel som personlig træner igennem de sidste 5 år. Der er overhovedet ingen tvivl om, at det har løftet mit niveau betragteligt. Selvom jeg ‘’bare” er en H50 rytter, bliver min træning gennemgået minutiøst. Vi snakker sammen mindst en gang om ugen, hvor vi har en dialog om, hvordan sidste uges træning/løb er gået, og efterfølgende tager vi udgangspunkt i det i den kommende uge. Hvis du har brug for en personlig træner, kan jeg anbefale Daniel, som udover at være en dygtig træner, også er en super flink fyr.

Mikkel Honore, Deceuninck – Quickstep

Jeg har haft Daniel som træner siden U19 og frem til min første professionelle kontrakt med Quickstep. Daniel har været vigtig i forhold til min udvikling både fysisk og personligt. Daniel er en dygtig træner med masser af viden og erfaring, som er god til at lytte og lære fra sig. Noget af det vigtigste jeg har lært af Daniel er, at man selv skal lære at være en god træner og være god til at lytte og reagere på kroppens signaler.